Спортен магазин

Хоризонтални солариуми. Защо са предпочитани?

Доскоро най-широко използвани в Европа ( около 90 % от пазара на инсталации за изкуствен тен), бяха хоризонтални солариуми. Това се дължи главно на факта, че клиентът желае да получи както тен, така и положителни емоции от самата процедура. А най-голямата степен на релаксация и комфорт той получава само в хоризонтален солариум. В крайна сметка много малко хора стоят прави на плажа с идеята за слънчеви бани. Освен това, най- стабилна и равномерна работа на лампата за солариум може да се осъществи само в хоризонтално положение.

В изправено положение живакът частично оредява в долната част на лампата, респективно и спектралният състав на преразпределението и мощността на UV лампите. Най-равномерно охлаждане солариумните лампи могат да постигнат само в хоризонтална позиция. В случай на вертикално положение студен въздух се засмуква от долу на вентилатора и се изтласква нагоре. Така долната част на лампата се преохлажда и не може да работи ефективно в зоната при краката (има изключения при някои модели със специален вид охлаждане). Ето защо в хоризонтални солариуми се получава най-равномерен тен. Козметика за солариум.

Соларшоп е вносител на широка гама от топ марки хоризонтални солариуми. Освен нови хоризонтални солариуми ние поддържаме големи складови наличностти от рециклирани хоризонтални солариуми. Нашите експерти ще намерят най-оптималните хоризонтални солариуми за вас, в зависимост от вашите желания, способности, бюджет и функции на помещенията, в които ще бъдат разположени в солариумите. Ние внасяме известни марки хоризонтални солариума с уникален дизайн и перфектно качество: Luxura, Ergoline, Megasun, UWE, Dr.Kern и други.

Ценови каталог за избор на хоризонтален солариум

спортен магазин