Спортен магазин

Комбинирани фитнес уреди

С комбинирани фитнес уреди или гладиатори може да изпълнявате голям набор от упражнения. Това са силови фитнес уреди, при които чрез насочено упражнение към дадена мускулна група се получава желаният ефект за оформянето й. Принципно с подходящи комбинирани фитнес уреди може да си подсигурите цялата силова част от фитнес залата в дома си, спестявайки доста пространство.

С комбинирани фитнес уреди може да редувате натоварвания на редица мускули без да се налага смяна на уреда. Комбинираните фитнес уреди са с вградени тежести или със свободни. Гладиатори със свободни тежести изискват повече внимание при употреба и използването им е по-трудно, поради нуждата на трениращия да поставя или сваля ръчно тежестите. Комбиниран уред с вградени тежести е по-лесен за употреба, където е нужно за промяна на натоварването единствено да бъде преместен един щифт и така изборът на тежестта става много по-лесен.

В Спортни магазини Solarshop внасяме комбинирани фитнес уреди подходящи за домашен фитнес, професионални фитнес зали, хотели, училища и всякакви спортни стоки При нас ще намерите пълна гама от произвежданите гладиатори от лидерите в бранша Finnlo, Hammer, Insportline, Bodysolid...

ОНЛАЙН КОМБИНИРАН ФИТНЕС УРЕД