Спортен магазин

Бягащи пътеки

Бягащи пътеки - това са много популярни кардио уреди, които наподобяват бягане или ходене. Идеални са за подобряване на физическата активност. Бягащи пътеки се използват от активни спортисти и аматьори за разнообразна тренировка или като заместител през зимата и при лоши метеорологични условия. Бягането на пътека подобрява значително физическата активност, увеличава изгарянето на калории, укрепва сърцето и белите дробове. При нас ще намерите голямо разнообразие от бягащи пътеки от световните лидери Hammer, Bodyflex, Insportline, Finnlo.

МАГАЗИН ЗА БЯГАЩИ ПЪТЕКИ

Закупуването на фитнес уред само по себе си не значи, че ще оформите мечтаното тяло. Нужни са много правилни тренировки, храненене и режим. Ако не сте напълно наясно, е най-добре да се обърнете към специалист да Ви насочи към избор на фитнес уред, хранене и режим.

спортен магазин

Многобройни проучвания и експерименти доказаха отдавна, че движението значително ускорява метаболизма на тялото. И от всички движения най-достъпните и традиционни са бързо ходене и бягане. Това е добре, ако живеете в такива условия, които позволяват редовно джогинг и ходене на улицата.

И какво да направим, ако атмосферата в нашия район на живеене е твърде наситена с изгорелите газове и други видове замърсяване? Джогинг върху бягащи пътеки - това е, което помага в такива случаи. Ако имате желание да се отървете от излишните килограми или сърдечни атаки бягащата пътека е вашия незаменим помощник. Бягащи пътеки са идеален скулптор.Те ще формират тялото ви, като се започне с мускулите на краката, плавен преход към гърба и завършени мускулите на гърдите. Те са една добра алтернатива на кростренажоритe или велоергометрите.

В рамките на един час тренировка с бягаща пътека може да изгорите 700-900 калории. Съвременните бягащи пътеки свеждат до минимум по време на бягане напрежението върху ставите, гръбнака, бедрата , глезените, изполвайки специални абсорбатори, и по този начин могат да спортуват дори възрастни хора.